Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny

BILLETTKJØP

Billetter til våre visninger får du kjøpt i kinokiosken på Prinsen Kinosenter, Nova Kinosenter og i informasjonsskranken på Trondheim Torg (ved heisene). Du kan også kjøpe billetter på www.trondheimkino.no, eller i appen vår Trondheim Kino.


Ved kjøp på nett og i appen vil du få mulighet til å velge sete selv. Ved kjøp i våre billettutsalg og kiosk vil seteplassering bli valgt for deg.

Reservasjon av billetter gjøres kun for ledsagerbevis, rullestolplasser og grupper på over ti stk.

Ring vårt sentralbord på telefon for reservasjon: 73 80 88 00.

Endring av billetter kan gjøres ved et av våre billettutsalg, enten ved en av kinoene eller på Trondheim Torg.


Man kan bytte billetter til en annen dag/forestilling. Bytting av billetter må gjøres senest 10 min før forestillingsstart.


Kjøpte billetter kan refunderes inntil 30 minutter før forestillingsstart. Billetter kjøpt med gavekort, Norgesbillett eller lignende kan bare byttes i nye billetter.


Billetter bestilt på nettsiden kan avbestilles ved å følge en link i bestillingsbekreftelsen. Ved avbestilling over nett vil du få en verdikode på tilsvarende beløp som kan brukes til kjøp hos oss senere.

Våre priser avhenger av tidspunkt på dag, sal og format (3D*/2D) . Vi har også ulike rabattordninger.


Du kan lese mer om billettpriser og rabattordninger våre her.

Billettsystemet holder automatisk av seter som velges i bestillingsprosessen. Av og til kan det ta 10-15 minutter for billettsystemet å frigjøre plassene. Vent litt og prøv igjen.

For å endre seter må du avbestille de opprinnelige billettene. Dette kan du gjøre ved å følge en link i bestillingsbekreftelsen du har mottatt på e-post. Da vil du motta en verdikode som du kan bruke til å kjøpe nye billetter.

Dersom du fikk bekreftelse på fullført betaling men ikke har fått e-post med billettene:

Den vanligste årsaken til dette er at e-posten har havnet i søppelposten din. Sjekk søppelpost-mappa for å se om du finner billettene.

Dersom betalingen ble avbrutt eller du har fått feilmelding om at betalingen ikke kunne gjennomføres:

Ved kjøp på nett blir beløpet reservert på konto før transaksjonen gjennomføres. Reserverte beløp er ikke trukket fra konto, men reserveres i påvente av at kjøpet gjennomføres. Slike reserverte beløp vil forsvinne når kjøpet ikke gjennomføres.

Dersom du har spørsmål knyttet til et billettkjøp, ta kontakt med vår kundeservice på kino@trondheimkino.no. Legg gjerne ved kvittering eller skjermbilde av ordrebekreftelsen.

PROGRAM

Vi har normalt minimum to dagers forsalg. Dette betyr at billetter til fredagens forestillinger senest vil bli lagt ut på onsdag morgen, men ofte før.


Ved spesielle filmer eller store arrangementer kan forsalget starte i lang tid før. Dette blir kommunisert på trondheimkino.no, i våre nyhetsbrev og på sosiale medier.


Se alle forestillinger i salg nå!

Det er ikke forhåndsbestemt hvor lenge hver av filmene skal gå på vårt program. Vi legger vanligvis ut programmet for en uke om gangen, og vurderer fortløpende hvilke filmer som skal tas av for å gjøre plass til nye filmer.

Som kino er vi lovpålagt å håndheve filmenes aldersgrenser. Vi ber om at du hjelper oss med dette og viser legitimasjon ved innslipp hvis du får spørsmål.


Du kan lese mer om aldergrensene på filmene våre her.

Vi har alltid ti minutter reklame og to trailere etter forestillingsstart.

Avslutningstidspunktet, inkludert reklame og trailere, står på billetten din.

KINOSENTER OG TEKNIKK

Prinsen Kinosenter ligger sentralt plassert i Prinsens gate 2B, rett over veien for Nidarosdomen. Senteret består av 8 saler, fra 29 til 239 seter.

Les mer her


Nova Kinosenter ligger sentralt plassert i Olav Tryggvasons gt. 5. Senteret består av 11 saler, fra 32 til 423 seter.

Les mer her

Ta direkte kontakt på telefon 73 80 88 00 i åpningstiden til det aktuelle senteret.


Vi tar vare på gjenglemte saker i tre uker og sender så verdifulle gjenstander videre til Politiets hittegods.


Finner vi lommebøker eller lignende med legitimasjon forsøker vi alltid å ta kontakt direkte med vedkommende.

Våre to kinosenter har ulik mulighet for parkering og transport.


Parkeringskart, Nova Kinosenter (pdf)


Parkeringskart Prinsen Kinosenter (pdf)


Trondheim Kino er et autorisert Miljøfyrtårn og oppfordrer våre gjester til å ta buss eller sykkel til kinoen!

Vi har sykkelparkering rett utenfor Nova Kinosenter, ved Cicignons plass, og ved parkeringsplassen på Prinsen Kinosenter. På Prinsen Kinosenter finner du også Bysykler til leie rett utenfor hovedinngangen i Prinsens gate.

Vi har også et samarbeid med AtB Trondheim og anbefaler deg å ta bussen til kinoen. Se AtBs reiseplanlegger og planlegg kinoturen raskt og effektivt. Bussen stopper rett utenfor begge kinosentrene våre med holdeplassnavn Olav Tryggvassons gate (Nova) og Nidarosdomen (Prinsen).Trondheim Kino har til sammen 19 saler fordelt på to kinosenter, Prinsen Kinosenter og Nova Kinosenter.

Hele 8 av våre saler kan vise 3D-filmer med systemet Master Image. Flere saler tilbyr også filmer i 4K og med High Frame Rate (HFR). I storsalen vår, Nova 1 (Liv Ullmann-salen) kan du også oppleve filmer med lydsystemet Dolby Atmos - dette er lyd i 3D!

Liste over teknisk utrustning i hver sal.

Få den ultimate opplevelsen av filmen med en "3D-lydopplevelse" i Nova 1 og Prinsen 6!


Med et Dolby Atmos lydsystem har filmskaperne fått et helt nytt verktøy for å plassere lyd i kinosalen, utviklet for å få en mer naturtro lydopplevelse av omgivelsene. Dette er lyd i 3D!


I stedet for et tradisjonelt 7.1-oppsett har Nova 1 og Prinsen 6 2 stk dypbasser bak og 4 stk foran i salen, 5 stk 4-veis fronthøyttalere, 26 stk surroundhøyttalere på side-, og bakvegger samt 20 stk takhøyttalere. Slikt blir det god lyd av! I tillegg er salen selvsagt utstyrt med 4K-oppløsning og High Frame Rate.


Vil du ha den optimale filmopplevelsen kan du forsøke en av våre VIP-sofaseter; eksklusive doble skinnsofaer plassert midt i salene.


Filmer som vises med Dolby Atmos er merket med teksten Dolby Atmos i programmet vårt.


Nærmere virkeligheten kommer man ikke, dette MÅ oppleves!

Kongesalen er vårt luksuskonsept på Prinsen. Salen består av kun 36 seter, har store og behagelige skinnseter med god benplass, bord mellom stolene og tilbyr gratis kaffe, vann og drops - i tillegg til det beste tekniske utstyret, selvsagt.


I Kongesalen viser vi de nyeste filmene slik at du kan få den optimale premiereopplevelsen! Kongesalen er en av våre mest populære saler og visningene her blir ofte raskt utsolgt - også til bedrift og utleie.


Kongesalen egner seg godt til utleie på grunn av sin størrelse, komfort og tekniske utrustning. Det er flere strømuttak i salen og de små bordene mellom stolene, samt den lange benkeplaten bak setene, gjør den praktisk tilrettelagt for enkel servering. Sjenkebevilgning kan søkes. Les mer om leie av sal.


Føl deg som en Konge - velkommen til oss!

Nova 6 og 7 er våre DeLuxe-saler i Nova. Det betyr bedre seter, større beinplass, kaffe inkludert i billetten og selvsagt det beste tekniske utstyret!


DeLuxe-salene er vårt luksuskonsept på Nova, tilsvarende Kongesalen på Prinsen.


Salene består av færre seter, har store og behagelige skinnseter med god benplass, bord mellom stolene og tilbyr gratis kaffe og kinodrops - i tillegg til det beste tekniske utstyret.


DeLuxe-salene våre egner seg også godt til utleie på grunn av sin størrelse, komfort og tekniske utrustning. Les mer om leie av sal.

Du er slett ikke alene. Kinoer over hele verden får henvendelser fra kunder som synes lyden er for høy. Denne artikkelen forklarer litt om hvorfor kinoen ikke bare kan sette ned lyden.


Les mer her

Vi ønsker at alle skal få en god kinoopplevelse hos oss og tilrettelegger så godt vi kan for våre besøkende med særskilte behov. Les mer ved å trykke her.

{{formSettings.title}}

{{formSettings.subTitle}}

Vennligst sjekk om alle obligatoriske felt er riktig utfylt
{{loaderText}}