Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny
poster
play

Si ingenting

9 år | august, 26 2022 | 1t 22m | Norsk | dokumentar

18 interessert
to. 25 aug.Se alle dager
Showtimes for the upcoming weekend until the following Thursday are usually published Wednesday morning, occasionally earlier. Some premieres or special shows are published further in advance.
Nasjonalitet
Norge
Regi
Rolv Lyssand Bjørø
Skuespillere
  • Marcus Kabelo Møll Mosele
  • Leo Ajkic m.fl
Oversikt

Torsdag 25. august inviterer til førpremiere på "Si Ingenting" hvor vi får storfint besøk fra selveste Marcus "KAMELEN" Kabelo Møll Mosele 💥

Møt Marcus før filmen og bli kjent med mannen bak artisten!

// Si Ingenting

Rapartisten Kamelen har de siste årene blitt kjendis i Norge. Selvsagt på grunn av musikken, men ikke minst på grunn av en røff livsstil og flere møter med politiet. 

I kinofilmen SI INGENTING blir vi kjent med Marcus, mennesket bak artistnavnet Kamelen. Gjennom ærlige øyeblikk, spenstige virkemidler og et fett lydbilde får vi oppleve begge sidene av hans peronlighet: Samfunnsborgeren med profesjonell artistkarriere og livet på stell og den andre Marcus, han som lar ADHD’en få utløp gjennom å pushe alle grenser. 

Etter hvert som karrieren tar av og fanskaren vokser tvinges han til å ta stilling til spørsmålet: Er det mulig å leve et liv med den ene foten i en kriminell kjerne og med den andre i det normale samfunn, eller må han velge side?
9 år
Adgang for barn ned til 6 år sammen med voksne
{{loaderText}}