Søk
Søk
Kinoprogram
Kinoprogram
Min profil
Min profil
Meny
Meny
poster

Flere detaljer

Terrifier 2

18 år | november, 11 2022 | 2t 18m | Engelsk | skrekkfilm, grøsser, horror

68 interessert
I dag, lø. 26 nov.Se alle dager
I morgen, sø. 27 nov.
Ma. 28 nov.
Ti. 29 nov.
On. 30 nov.
To. 01 des.
Program for kommende helg t.o.m. torsdag påfølgende uke blir normalt publisert onsdag formiddag, men ofte tidligere. Noen premiereforestillinger eller spesialvisninger har lengre forsalg.
3.1 fra 12 brukere
Nasjonalitet
USA
Regi
Damien Leone
Skuespillere
  • Lauren LaVera
  • Elliot Fullam
  • Sarah Voigt
  • Kailey Hyman
  • Casey Harnett
  • David Howard Thornton
Oversikt

Tror du at du overlever dette? 🤡🩸

Vi skal iallfall stille med spyposer 🤢 og en velfortjent «I survived» button til dere som tar kinoturen på premierevisningene på fredag* 😂🍿

Husk at her er det en absolutt 18 års aldersgrense på filmen!

*Gjelder så lenge lageret rekker også på øvrige visninger.

Etter å ha gjenoppstått fra de døde, vender den fryktelige morderen Art the Clown tilbake til den engstelige byen Miles County. Med en stor appetitt på mord og kaos retter Art the Clown blikket mot en etterlatt familie, spesialet tenåringen Sienna og hennes yngre bror Jonathan. Det er Halloween og gatene er i ferd med å fylles med blod... En god skrekkfilm bør levere høy puls, gåsehud og et par puteøyeblikk, men med TERRIFIER 2 har regissør Damien Leone tatt det til et helt nytt nivå. Ifølge flere amerikanske medier har en rekke publikummere besvimt, kastet opp og forlatt salen under visningene av skrekkoppfølgeren - og bilder av folk som mottar medisinsk hjelp (!!!) utenfor kinosalene har gått viralt. Gjengen bak filmen vet tilsynelatende godt hva de har stelt i stand, og utdeling av spyposer til filmen er en fast del av pakka. Produsent Steve Barton har delt følgende advarsel via sosiale medier: "Denne filmen inneholder scener med grafisk vold og brutale skrekkskildringer. Seere med hjerteproblemer, lyssensitivitet eller svak mage, rådes til å være ekstremt forsiktige. Det har allerede vært en rekke tilfeller av besvimelser og oppkast på kino. For de som velger å fortsette, har du blitt advart." Til tross for advarselen, strømmer folk til kinoene - enkelte med mindre hell enn andre. En publikummer ble vitne til at kompisen besvimte under visningen, og twitret "Vennen min besvimte og kinoen ringte en ambulanse. Anbefales sterkt." (...anbefales sterkt???) Sjekk ut tweets: - Så akkurat TERRIFIER 2. Det var et fantastisk, blodig kaos. Fyren bak meg besvimte og krasja inn i stolen min, en annen overhørte jeg si at han gikk fordi han følte seg dårlig. Idet jeg gikk ut av kinodøra hørte jeg en eller annen spy hardt og høyt på toalettet. (TJ Barker) - TERRIFIER 2 er den første filmen jeg noensinne, etter å ha lest om at folk har besvimt og kastet opp på kino - og deretter sett den selv, har tenkt, "Ja, jeg skjønner det". (Vulgar overlord) - Art the Clown er et ikonisk, sadistisk skrekkmonster, ulikt noe av det vi har sett på årevis. Den langsomme marerittaktige og skitne atmosfæren, men falmende nyanser av oransje og blått, er imponerende. Gørra er forøvrig ekstrem, jeg taklet ikke den beryktede soveromsscenen. (FilmLand Empire) -Så #TERRIFIER 2i går kveld, og noen mistet middagen på gulvet halvveis inn i filmen. Elsket denne filmen. Tusen takk @damienleone. Art the Clown er på vei inn til slasherfilmens Hall of Fame. (Spacejamwasokey) - Jeg trodde THE SADNESS var den mest grusomme og grafiske filmen jeg hadde sett noensinne, men neh, TERRIFIER 2 slår den 1000x. Så jeg er ikke overrasket over at så mange kaster opp og besvimer. (Keev)
18 år
Absolutt aldersgrense. Ingen personer under 18 år har adgang
Vurderinger
Laster inn anmeldelser...
Se mer
{{loaderText}}