Gavekort på kino

Velg motiv ved å klikke på det gavekortet du ønsker å gi bort!

Gi bort filmopplevelser i gave!

Velg antall gavekort og betal her. Minstebeløp for påfylling er kr. 100,-. Få gaven tilsendt hjem til deg, eller til den som skal motta den.

Gavekortet kan benyttes direkte i våre billettutsalg på Prinsen, Nova, Kimen (Stjørdal), og på Trondheim Torg, samt på nett. Enn så lenge kan de ikke brukes i våre billettautomater.

Gavekortet kan brukes på både kinobilletter og kinogodt (Mer informasjon om gavekort).

Velg antall gavekort:
Velg verdi på gavekort:
Sum:
0,-
(inkl. gebyr pr. bestilling kr. 30,-)
Vennligst oppgi adressen gavekortene skal sendes til:
Fornavn:
Etternavn:
Leveringsadresse:
Postnr:
Poststed:
Bekreftelse på epost:
Avsenders navn:

Feltet "Avsenders navn" trenger du kun bruke hvis gavekortet skal sendes direkte til mottaker. Dersom du vil kjøpe flere gavekort med ulik design og verdi, bruk billettlukene våre.

Ved kjøp av flere enn to gavekort jula 2017: Bestill på nett eller kom innom vårt billettutsalg på Prinsen Kino eller på Trondheim Torg mellom kl. 9 og 15 på hverdager. Maks salg i fysiske billettutsalg er 4 gavekort. Kunder som har behov for flere kort henvises til å kjøpe på nett.

For kjøp på over 10 gavekort må bestilling gjøres ved å sende mail til kino@trondheimkino.no. Bedrifter oppfordres til å sende mail til samme adresse uansett antall for å kunne få tilsendt faktura. Tusen takk for hjelpen!